Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاخیر در تکلم، ناتوانی در برقرای ارتباط با دیگران، بی‌حوصلگی و بی‌توجهی به صدا‌های اطراف از نشانه‌های بیماری اوتیسم است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

راه‌های درمان سلولیت

یکی از مشکلاتی که افراد همراه با افزایش وزن با آن مواجه می‌شوند سلولیت (Cellulitis) یا همان چاقی موضعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهتر است بدانید که این مشکل به دلیل تراکم بافت چربی در یک ناحیه از بدن انسان معمولا در پایین تنه (ران و باسن) ظاهر می‌شود؛ زنان بیش از مردان به سلولیت دچار می‌شوند که پزشکان دلیل آن را هورمون زنانه استروژن می‌دانند.

اگر چه سلولیت بیماری خطرناکی محسوب نمی‌شود؛ مبتلایان به این عارضه به دلیل ایجاد ظاهر نامناسب از آن رنج می‌برند.
پزشکان معتقدند با محدود کردن مواد غذایی پرچرب و کاهش استفاده از نمک، نوشیدن آب زیاد و ورزش روزانه می‌توان سلولیت را به طور چشمگیری از بین برد؛ همچنین برخی از کرم‌ها  به همراه ماساژ می‌توانند این عارضه را تا حدود زیادی برطرف کنند.

رژیم غذایی برای مهار پیری

یکی از انواع رژیم‌های غذایی مطرح در سراسر جهان برای کاهش وزن رژیم غذایی مدیترانه‌ای است.
به تازگی محققان آمریکایی دریافته اند که داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌ای موجب تاخیر پیری و افزایش طول عمر می‌شود؛ نتایج این تحقیقات که توسط انجمن بیماری‌های دستگاه گوارش آمریکا منتشر شده است نشان می‌دهد که این رژیم از طریق مهار میکروب‌های دستگاه گوارش از رشد آن‌ها جلوگیری می‌کند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد؛ علاوه بر این داشتن این رژیم غذایی می‌تواند بروز علائم پیری را در انسان به تاخیر بیاندازد.
مهم‌ترین اصل رژیم غذایی مدیترانه‌ای مصرف میوه و سبزیجات است؛ همچنین روغن زیتون به عنوان منبع تامین کننده چربی بدن شناخته می‌شود؛ تعادل در مصرف مواد لبنی و استفاده کم از منابع پروتئینی از دیگر دستورالعمل‌‎های این رژیم غذایی است.
این رژیم در منطقه مدیترانه و در کشور‌هایی مانند لبنان، قبرس، ترکیه ایتالیا طرفداران زیادی دارد.

علائم یک بیماری مغزی

اوتیسم نوعی اختلال در عملکرد مغز است که موجب می‌شود فرد بیمار  توانایی انجام صحیح برخی از مهارت‌های زندگی از جمله صحبت کردن را از دست بدهد.
تاخیر در تکلم، ناتوانی در برقرای ارتباط با دیگران، بی حوصلگی و بی توجهی به صدا‌های اطراف از مهم ترین نشانه‌های بیماری اوتیسم است؛ کودکان مبتلا به این بیماری خیلی دیر شروع به صحبت کردن می‌کنند و در برقراری ارتباط، دویدن یا از پله بالا رفتن ضعیف هستند، تشنج هم از دیگر مشکلاتی است که برخی از مبتلایان به اوتیسم با آن مواجه‌اند.
با وجود تحقیقات فراوان در زمینه این بیماری، هنوز علت دقیق آن معلوم نیست؛ با این وجود پزشکان نقش وراثت را در افزایش احتمال ابتلا به این بیماری غیرقابل انکار می‌دانند؛ برای درمان کامل این بیماری هنوز دارویی وجود ندارد و تنها از دارو‌های ضدروان‌پریشی و ضدتشنج برای کاهش مشکلات رفتاری این بیماران استفاده می‌شود.

کبد چرب بیشتر مستعد بیماری است

کبد یکی از مهم‌ترین اندام‌های بدن انسان است، به طوری که پزشکان معتقدند این اندام حیاتی حدود ۵۰۰ وظیفه را  بر عهده دارد. به دلیل وظایف و عملکرد‌های گوناگون کبد، این عضو از بدن انسان مستعد بسیاری از بیماری‌ها از جمله زردی و یرقان، سیروز کبدی، هپاتیت و سرطان کبد است.


پرهیز از غذا‌های پرچرب، مصرف روغن‌های طبیعی مانند روغن زیتون و روغن کنجد، استفاده از آب لیمو در غذا‌ها و افزودن سبزیجات به رژیم غذایی از مهم‌ترین راهکار‌ها برای کنترل و درمان کبد چرب است.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۴۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • علائم فشار خون بالا